Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Tuesday, 17 February 2015

MINUM2, SHOPPING: Penjawat Awam "Ditangkap"...


Cerita ini di Selangor, dengarnya beberapa penjawat awam ditangkap minum pagi dan membeli belah di waktu berkerja di bangunan Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah (SSAAS) pada 13 Februari yang lalu....

Spot Check yang dilakukan oleh Dato’ Haji Mohammed Khusrin Haji Munawi dan Unit Integriti SUK Selangor di bangunan SSAAS itu mendapati masih ramai kakitangan awam melakukan kesalahan itu di waktu berkerja...



JOMO: Apa cerita? Aku masih ebrsangka baik, mungkin mereka mengambil sedikit masa untuk bersarapan bagi mendapatkan tenaga untuk bekerja... Tapi, yang pergi shopping tu memang tak boleh terima...

3 comments:

  1. Pergi sarapan sampai 1 jam bukannya mencari tenaga! Tu curi tulang namanaya!

    ReplyDelete
  2. Datuk SUK,
    Sila datang ke pasar selayang baru, ramai juga pergi makan pagi dan sempat beli belah kecilan setakat jamah jamah kain dll.
    Ada dengan name tag, ada yang sorok name tag.
    arjuna waspada
    changkat lobak.

    ReplyDelete
  3. Untung ler Selangor kalau ada monitoring macam ni! Eh cuba call JPJ Alor Star No 04 7404888! Haram tak angkat! Reception dia gi minum atau mampos dah agaknya. Rasanya ini contoh kakitangan kerajaan agaknya.

    ReplyDelete