Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Tuesday, 14 October 2014

Aduh!!! PAS Kena Lagi... @MahfuzOmar @nikabduh @Tantawi100



Dahulu kata, UMNO bersama MCA bertahaluf mereka kata Tak boleh... Sekarang mereka buat, Kenapa boleh...?

Mereka kata mereka boleh control PKR dan DAP, Tapi sekarang siapa control siapa...?

Aku tak Faham!

Tapi takpa, kita bagi satu 'DAS' untuk mereka...

JOMO: Nah!

4 comments:

  1. Sebelum menang kilang arak nak tutup .Dah menang festival arak tidak boleh disekat .

    ReplyDelete
  2. Bila tak ada ilmu tapi nak tunjuk pandai, inilah akibatnya. Ilmu agama kena ada tapi untuk mentadbir dunia kena ada ilmu dunia juga. Kalau tak bila dibuli pun masih tak sedar juga. Takbeer dah jadi Take Beer.

    ReplyDelete
  3. Puak khawarij perasan alim tu mana nmpk salah diri sendiri, yg dia nmpk salah org lain aje. Diri sendiri suci dan mulia.

    ReplyDelete