Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Thursday, 11 September 2014

Viral! Video Budak Hingusan Nak Hapuskan Sultan Melayu...?


Video ini telah mula diupload pada Tahun lepas Jun 2013... 

4 comments:

  1. Ana, ente, map, game. Cakap macam bagus, on the surface je Detail tak tau, bila di tanya itu rahsia. Poodahh!

    ReplyDelete
  2. Malu tengok idea bodoh mamat ni. Simpan janggut konon dah boleh sergelar ustaz. Perangai macam setan. Confirm Akta Hasutan amat relevan untuk mamat ni.

    ReplyDelete
  3. Setakat cakap bodoh2 camtu keling mabok pon bleh buat...amenda ustad la mamat seekor nie..pastu sedap je panggil Sultan2 kita mcm babi...woi wan ji bahalol...ko tu keluar drp perot lembu keee?!!! Ko tu ckp mcm babi....rupa mcm babi tapi ada janggut sejemput pulak...aiii..species ko nie lebih najis drp babi ko tau tak?!!!! Padan muko ko kena tangkap polis aritu..ptuihhhhhhhh!!!!

    ReplyDelete