Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Friday, 26 September 2014

Ni Memang Taraf Chauvinis Gila BABI... Hina Pemimpin Di Luar Negara... @PDRMsia



Selepas mendapat suaka diluar sana, blogger sex yang berupaya mempengaruhi minda negatif dikalangan generasi baru dan anak-anak masa kini cuba menghina pemimpin dari luar negara pula...

Aku tak tahu manusia jenis apa ini, aku tahulah, kau tu banyak duit, tak suka Malaysia senang-senang jer lari keluar negara... Bila dah diluar negara buruk-burukkan pemimpin Negara pula...

Bangsat punya Chauvinis... Kau tu memang buat salah apahal pula nak hina pemimpin pula... Ini sudah menghina Negara... Kalau sudah memang tak nak ikut peraturan negara ini, kan lebih baik ko tukar kewarganegaraan dan keluar dari Malaysia... 

Jenis chauvinis memang macam tu, kalau kerajaan tak tangkap, korang kata kerajaan lembiklah, kerajaan lemah lah, tapi bila dah tangkap, korang kata tak adil pula... Memang BODOH dan BIADAP....


Aku setuju kalau mana-mana NGO di negara ini bangkit dan buat laporan atau apa saja bagi menggurkan nama budak ni sebagai warganegara Malaysia... Memang jenis manusia tak akan hormat negara sendiri... Ko pergilah keluar, cari negara yang ko suka dan tinggal di sana... AKu percaya majoriti rakyat Malaysia tidak memerlukan rakyat seperti kamu...

JOMO: Rakyat jenis kurang ajar macam ni memang patut terima hukuman yang setimpal...

baca juga di sini


11 comments:

  1. Chin peng alaf baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa xde geng2 blogger bn pegi serang page si babi pengecut xde telor tu?

      Delete
  2. Who actually is running away??? You are one maniac and f.*#*#@* shit who only NOW found your balls are not big enough!! Good riddance!!!

    ReplyDelete
  3. Sorry to say ,org melayu memang haprak ,terutama pemimipin utama parti melayu di Malaysia ,penakut,...lembab buat tindakan pantas,....cina harbi dah terang-terang hina melayu,...semua diam saja,...tak kesah dihina sedemikian rupa,kalau di Pakistan dah lama,....kena......tinggal mayat je,...so kerajaan ,bangkitlah,...rakyat dah meluat sgt dengan cerita ini,....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau aje la settekan kafir sekor ni..jgn nak nyalahkan org lain

      Delete
  4. Dgn. BUMIPUTERA ISLAM/Melayu saja si PENDATANG PENAKUT KANGKANG BABI-PORNO-HOMO ni galak menghina/MENGGERTAK - cuba kalau dia hina BUMIPUTERA Native Americans kat US tu?! Takkkan berani!

    Aku syak dari gaya dia ni - dah jadi budak belaan puak ZIONIS-HOMO! Baik NGO Islam/Melayu hubungi umat Islam Malaysia di US utk. minta bantuan "legal aid" dari CAIR (Council of Islamic Relations) di http://www.cair.com/, yg. memperjuangkan hak umat Islam di Amerika utk. buat repot polis kat si Cina RASIS ni psl. menghina Islam/umatnya Aidilfitri dulu - ini tentu akan menjejaskan rekod permintaan Asylum dia kat US tu bawah Hate Crime! Dan oleh kerana dia MENGGERTAK YAB Datuk Zahid Hamidi utk. di'bunuh' spt- Allahyarham Pres. Gadhafi serta ada waran tangkap dulu, KDN serta PDRM masih boleh keluarkan waran tangkap baru dgn. bantuan Interpol, supaya dpt. di "extradite" kat Malaysia ni.

    Apahallah PDRM haritu tak tangkap bila si PENGGANAS PORNO CINA RASIS ni tak bagi balik passpot dan tak hadiri perbicraan - Ketua polis bah. jenayah terlibat harus BERTANGGUNGJAWAB!

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete
  5. Elehh.... bapa lama ko bleh duduk sana bebb...

    Mat saleh lg rasis.... cina mcm ko layak basuh pinggan jaa kalu nak survive kat us...

    Aku bg 3 bln jaa.... pas tu ko tau la hakikat pendatang cina di us...

    Ko lg sampah lg black....

    ReplyDelete
  6. This is a simple and good example of a case where the KDN n AG office is seen as weak and ineffective. Had it been singapore....the case is as good as no case.......Why? The guy would have been in jail without slightest doubt. In malaysia, the authorities are weak and drag their feet indefinitely. Procrastination is the name of the game....why? Takut hilang vote cina and najib kalah. Guys.......pru14 is going to say bye2 to BN. I am always a BN voter since day 1 but would not vote at all. You can call me pengkhianat for not votibg but have you ever thought of asking, is najib truly the pengkhianat of orang melayu islam. Harap muhyiddin dapat hj mabrur and come back to take over from najib. Tun mahathir......needless to say....we need you to guide muhyiddin as najib is now bodoh sombong yang akan memusnahkan orang melayu islam dan raja2 melayu

    ReplyDelete
  7. This is a simple and good example of a case where the KDN n AG office is seen as weak and ineffective. Had it been singapore....the case is as good as no case.......Why? The guy would have been in jail without slightest doubt. In malaysia, the authorities are weak and drag their feet indefinitely. Procrastination is the name of the game....why? Takut hilang vote cina and najib kalah. Guys.......pru14 is going to say bye2 to BN. I am always a BN voter since day 1 but would not vote at all. You can call me pengkhianat for not votibg but have you ever thought of asking, is najib truly the pengkhianat of orang melayu islam. Harap muhyiddin dapat hj mabrur and come back to take over from najib. Tun mahathir......needless to say....we need you to guide muhyiddin as najib is now bodoh sombong yang akan memusnahkan orang melayu islam dan raja2 melayu

    ReplyDelete
  8. jangan risau saudara-saudara ku, malah kita patut rasa lega dia dah berambus dari malaysia. sikit hari lagi dia tau lah nasib dia tu .aku cakap macam ni sbb la ni aku duduk kat us, dia jgn nak eksyen lah. sapa yg duduk disini tau lah sapa mat salih ni.

    ReplyDelete
  9. Hate speech is not covered under freedom of speech. itu undang2 amerika. najib suka dipuji amerika, tapi tak mahu cakap apa2 ke orang yang melakukan kesalahan negara serupa dengan jenayah hate speech dilindungi oleh mmereka. ini menunjukkan amerika menyokong penyejanah. amalan ini patut diprotes oleh wisma putra. mca pun samalah kot dok diam saja bila geng2 dia buat perangai kurang ajar bukan aja terhadap bangsa melayu tetapi negara!

    ReplyDelete