Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Friday, 22 August 2014

Video Panas! Ini Manusia Yang DiJatuhkan Oleh PKR... Sedar tau Tidak Sebenarnya PKR Tiada Calon Pemimpin Harapan...

JOMO: Apa Wan Azizah Boleh Buat...??? PKR sendiri pun tak boleh tadbir dengan baik, inikan pula nak jadi MB Selangor...

Sedarlah rakyat Selangor... Khalid Ibrahim adalah manusia yang begitu berjasa kepada PKR dan Negeri Selangor pun dibuat macam SAMPAH dan diburuk-burukkan sedemikian rupa... Apapun, Inilah nasib Pemimpin PKR... patutlah ramai yang keluar parti...

2 comments:

  1. MB Khalid Nampak nya bagus, tapi anwar dan zizah tu macam mana. Khalid ada degree ekonomi, dan master dalam MBA,..nuar ada apa...dengar kata BA dia pun tak lepas, tapi sebab pandai kelentong dia berjaya..jauh beza orabg buat kerja dan orang banyak bercakap..anwar banyak bercakap...kerja...eeelek...zizah..tak dapat control apa yang berlaku dalam party dah tentu ini kelemahan dia...dan pasti anwar akan jadi orang yang mentadbir bukan zizah..zizah hanya boneka anwar,,..

    ReplyDelete
  2. Pun ramai lg yg tak sedor.... bodoh punyer penyokong2 pkr dan sekutu2nyer

    ReplyDelete