Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Sunday, 27 April 2014

Kereta Obama Isi Minyak di Caltex...









Biarlah gambar yang berbicara

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Caltex kepunyaan co us..sales mereka kt msia kurang memberangsangkan..jd obama dilantik mnjadi duta caltex msia ler..petronas dh lantik lewis hamilton sbg duta mereka

    ReplyDelete
  2. apa lak yg kita dok sibok2 .. biaq pi la dia nak boh minyak kat mana pun.. saja nak buat hingaq.. tak de keje lain ka?
    Lapor le berita pasai bapak peliwat negara tu.. banyak berita bulih ditulis pasai si gay tua tu..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapadia yg hg kata bapak peliwat tu? Najis-mutterficker ka? papa-MUTTERFICKEN-gomo ka?

      Delete
  3. Semangat nasionalism sgt kuat .... Dimana2 pun cari produk negara sendiri

    ReplyDelete
  4. Mentality penulis std warung kopi kat kampong ulu.

    ReplyDelete
  5. Aku heran dan ras abodohnya bloggers yg main sentimen Obama isi minyak di Caltex.. apa masalahnya? Exxon Mobil USA punya.. kalau aku pun pergi negara asing aku akan cari stesen Petronas jika wujud.. so Obama mestilah cari apa yg ada dr negara dia di negara ini.. bodoh sgtlah pemikrian Melayu mcm ni.. ckp berdegar2 tp check tgk entah2 duk pakai produk US lbh byk dr produk Malaysia..

    tktaulah kalau rombongan Najib pergi negara yg ada Pertronas.. Najib leboih suka isi minyak di Shell atau Caltex..

    buka lah otak.. dr pikir menda2 remeh mcm ni.. Melayu xpernah berubah.. suka tilik benda2 remeh.. last2 negara kena jual dgn DAP dan Nuar xsedar!! Amerika dtg seklai sekala jer.. yg hari2 duduk kacau kita ialah DAP-Cina2 kiasau.. dan Melayu2 talibarut mereka.. org putih Amerika xkn bolah kuasai kita kalau xde bangsa kita yg jd talibarut mcm Nuar dan konco2nya..

    stlt tgk Obama isi minyak di Caltex pun dh jd isu.. mmg bodoh lah!

    ReplyDelete
  6. Habis tu rakyat Malaysia yg duk isi minyak di Caltex Shell tu macam mana??
    bodoh x3.. fokus isu lain lah.. Obama dtg sebagai tetamu.. ikut cara Islam lah layan dia elok2.. moga2 Allah beri hidayah.. jgn jd bodoh mcm macai2 PAS.. sikit2 nk kutuk maki.. fitnah.. sudah2lah bangsa Melayoooo oiii suke sgt cari mende remeh.. last2 negara mundur xkemana.. dato K beli talipingang utk Siti di UK mahal2.. lg teruk.. xde patriotik pun.. Obama mmg high class patriotiknya.. mgkin Rosmah pun akan malu dgn Obama.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Semangat nasionalism mereka utuh.... tak caya korang pergi showroom toyota atau perodua.... Just tengok tv led showroom tu asal dr mana .... Gitu juga kalau gi showroom Kia....kita aje rakyat malaysia yg kurang nasionalism

    ReplyDelete
  8. Stesyen minyak yang berhampiran dengan kedutaan Amerika dijalan Tun Razak.. Kedutaan America mempunyai kemudahan akaun kredit dengan stesyen minyak ini. Tiada sebab lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, anon 16:33
      Saya hanya nak tau stesen kat mana. Best nya klu duk kat situ. Dpt tengok The Beast, nak bawa my 9-year old son yg minat ni semua. But i reckon security was v tight so mungkin tk dpt tengok pun.
      Obama rocks.

      Delete
    2. Terbaik lah anon 16:33. Penjelasan yang memberangsangkan.

      Delete
  9. Tajuk pon just isi minyak kt caltex..dan tunjuk gambar.atau pasni singgah kt kedai mamak beli rokok, xder ckp pe2 pon ... Yg mangkuk hayun atas2 ni meroyan apasal?bodoh ke? Sentap pehal??

    ReplyDelete