Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Thursday, 27 March 2014

Padan Muka! Pilot 'Air Asia X' Ini Digantung Tugas...? @tonyfernandes @azranosmanrani



Kerana Mulut Badan binasa! YA! Ramai dikalangan kita masih tidak boleh menerima kenyataan pengakhiran kepada pesawat MH370... Pastinya, ramai yang masih tidak percaya apa yang berlaku... Begitu juga halnya kepada Kerajaan, siapa sangka perkara ini boleh berlaku dan tiada siapa yang mahu perkara ini berlaku...

Namun, keceluparan pilot Air Asia X ni membawa padah, tuduhan liar (dalam facebook) kononnya kerajaan menyembunyikan menyembunyikan maklumat boleh dikatakan sebagai keterlaluan... Ingat isu ini main-main macam makan kacang ker? Ini soal kedaulatan negara, ini soal nyawa, ini soal keselamatan, ini soal perhubungan dengan nengara luar dan pastinya INI SOAL BESAR untuk negara... Ingat Kerajaan MAIN-MAIN KER???

Semalam PILOT ini dikenakan tindakan penggantungan tugas, sementara menunggu siasatan dijalankan... Padan Muka! Mulut celupar membawa padah... Tuduhan-tuduhan liar semacam ini hanya menimbulkan spekulasi dan panangan engatif etrhadap apa yang berlaku...

Jomo: Aku sokong tindakan Air Asia dalam menyelesaikan masalah ini... Sungguh tidak bertanggungjawab! Tanggunglah sendiri! baca juga di sini


4 comments:

  1. Deii tambi pundek. Tu la berlagak sangat , baru jadi pilot dah berlagak. Padan ndengan muka engkau yang legam tu. Sack him from AIR ASIA. Let him work somewhere else

    ReplyDelete
  2. Mungkin si kurang ajar ini ada bukti MH370 masih terbang.....

    ReplyDelete
  3. Keling biase la..name pun dah keling..ye la kekadang tak lih nak salahkan die sebab kekadang die lupa yg die tu keling..

    ReplyDelete
  4. Kalau dia india dan hindu tulin tak lah jadi mcm tu, ni jenis celup...

    ReplyDelete