Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Saturday, 15 February 2014

Kakyong Diya Club CELUPAR & BIADAP?



Terkejut juga bila melihat status2 atau komen2 yang tak masuk akal terutamanya apabila menyentuh soal musibbah yang menimpa orang lain...

Terkini! Tersebar secara meluas status yang boleh dianggap bodoh orang empunya facebook bernama kakyong Diya Club 2.0... komen yang cukup tidak menyenangkan terutamanya kepada orang sabah... status2 sebegini sepatutnya tidak perlu wujud dalam keadaam sahabat2 kita di Sabah kini berada dalam kesusahan disebabkan banjir...

Aku minta kakyong bodoh ini minta maaf kepada rakyat Sabah di atas status yang tidak boleh diterima ini... kakyong pernah ke sabah? Kakyong pernah mengalami banjir? Perkara2 melibatkan banjir ini kita sendiri tak sangka apa yang akan berlaku... justeru, saya menyeru janganlah sesuka hati kalau hendak post status di facebook tu... satu Malaysia boleh tahu!!!

JOMO: Takut2 jer kakyong datang Sabah kena sumpit disebabkan mulut celupar... sila minta maaf! Jangan jadi macam teresa kok!

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. bertambah ramai sabahan jadi racist terutamanya kpada peninsular.. sbb benda2 mcm ni la..

    ReplyDelete
  2. pemilik akaun Kak Yong Diya Club 2.0 ialah Ahmad Shafiezal Bin Mohd Fouzi.
    (i/c no:820907-23-6215) No 32, Jalan Setia Indah 2/10, Taman Setia Indah, 81100 Johor Baharu, Johor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for information...i will find this man to bring him to court, maybe this man proud to be gangster...fuck off for this man.....

      Delete
    2. Baru hantar report ngan fb about this page... tried to search the page.. but cannot find.. maybe has been removed.. thank god

      Delete
    3. blum lg dia remove ... ada tu buka fan page laa kakyong diya club 2.0

      Delete