Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Wednesday, 22 January 2014

Nah! AMK Punya Pasal, Pelajar Kita di Jepun Dalam bahaya...?


Nak tunjuk pandai sangat...
Nak tunjuk HERO kepada Anwar...
Nak tunjuk kononnya kerajaan BN ini Salah...

Akhirnya?

Makan diri sendiri...
Bodoh...
Pelajar kita yang takda kaitan dalam Bahaya...

Apa punya Orang,
Tak Fikir Sebelum bertindak,

Ingat kita ini siapa nak CABUL Kedaulatan Negara Lain???
Otromen betullah!!!

lanjut baca di sini

7 comments:

  1. bakar bendera org tak seteruk pegi tampar menteri & belasah peg penguatkuasa tempatan yg sdg menjlnkan tugas...so jgn hipokrat la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bodoh jangan cakap banyak.. itu kes dalam Negara tak sama kes antarabangsa.

      Delete
    2. skrg ni kita tak perlu jadi bodoh nak menunjukkan kita bodoh ... isu negara kita dengan negara lain ... akai ada kaaa... bengong

      Delete
    3. amende nye..ko org je kecoh...jepun tak kecoh pun...

      tu kes kat Sweden tu mana pegi jaguh2 melayu semua...kat kampong sendiri boleh la ko org menyalak...

      Delete
  2. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  3. Klu dah macai PR bodoh dan dungu tak boleh nak dipisahkan.. namej er AMK, tapi bangang tahap dewa..buduh macai2 PR ni...

    ReplyDelete
  4. macai2 PR memang golongan terkutuk..!!! sbb ketua depa sorang peliwat tegar...

    ReplyDelete