Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog TENTERA NEGARA. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan penulis. #IniBlogBukanKauYangPunya

Tuesday, 31 December 2013

Demo Haram Turun! Update Blog Ker Bang?

Kehadiran anak-anak muda ke demonstrasi turun ni rata-rata di hadiri oleh orang Melayu... Begitulah hakikatnya terjadi bumi melayu ini, Melayu jatuhkan Melayu... Itulah sebab kerajaan melayu melaka jatuh satu ketika dahulu... harap ia tidak berulang untuk Malaysia!

Pusing punya pusing, ada pula mamat ni tengah pakai helmet buka laptop duduk atas lantai... Tak henti-henti menulis, nampak sangat nak update isu... Tak tahulah apa pula nak cuba di spin oleh mamat ni... nampak gaya macam blogger murahan pembangkang...hahaha

Maklumat blog dah tahu, cuma nampak kasihan cara blogger tu buat kerja... takpalah pembangkang memang macam tu...

Jomo: Bila nak start bunga api ni? Selamat Tahun baru 2014!

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment